ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Είμαι παιδί μεταναστών στη Γερμανία και πήγα για σπουδές στην Αθήνα. Εκεί, κάποιος γνωστός των φίλων μου μας σύστησε τα προϊόντα για να ελέγξουμε το βάρος μας. Τα αποτελέσματα των προϊόντων ήταν άμεσα και εμφανή που γρήγορα άρχισαν άνθρωποι του περιβάλλοντος μου να θέλουν τα προϊόντα. Αυτό ήταν η αρχή ενός μοναδικού ταξιδιού με την Herbalife Nutrition με πολλές και διάφορες στάσεις σε πολλά σημεία σε όλον τον κόσμο. Η επιχείρηση μου επεκτάθηκε και εκτός Ελλάδας με αποτέλεσμα να ζω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου, να ταξιδεύω, να γνωρίζω διαφορετικούς λαούς και μέσω των προϊόντων να τους βοηθάω να βελτιώσουν την καθημερινή διατροφή τους. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία της Herbalife Nutrition που μου δόθηκε γιατί χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να βλέπω το μέλλον με τόση αισιοδοξία!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ήμουν λογιστής και η Δάφνη φοιτήτρια οταν γνωρίσαμε τη Herbalife. Αρχικά ξεκινήσαμε σαν parttime απασχόληση και βλέποντας την προοπτική ασχοληθήκαμε fulltime. Σήμερα, κερδίζοντας υψηλά εισοδήματα, έχουμε την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε, ταξιδεύουμε συχνά και χτίζουμε ένα ασφαλές μέλλον για την οικογένειά μας.

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ξεκινήσαμε συνεργασία με αυτή την επιχείρηση για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας. Εγώ μια πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά και ο σύζυγός μου πρώην επιχειρηματίας στον κλάδο της ναυτιλίας, είδαμε την ευκαιρία της Herbalife, ασχολούμαστε full-time και κερδίζουμε αρκετά εισοδήματα κάθε μήνα για να ζούμε όπως εμείς επιλέγουμε και παράλληλα να ονειρευόμαστε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για εμάς και την οικογένειά μας.

Ανδρέας Γουλοπουλος

Τη HERBALIFE τη γνώρισα σαν καταναλωτής μεσα από τα προϊόντα εσωτερικής διατροφής, οι άνθρωποι γύρω μου άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον για τη HERBALIFE διατροφή, έτσι ξεκίνησα PART TIME ενώ ήμουν λογιστής με λίγο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μου. Πλέον η HERBALIFE αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ απασχόληση μου ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ συχνά ταξίδια, ελευθερία χρόνου, και χτίζοντας ένα υγιές μέλλον στα οικονομικά μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη HERBALIFE NUTRITION για αυτή τη δυνατοτητα που μου προσέφερε.

Βαλεοντη Χριστίνα

Είμαι η Βαλεοντη Χριστίνα, κομμώτρια στο επάγγελμα και γνώρισα την εταιρία Herbalife Nutrition στην προσπάθεια μου να ελέγξω το βάρος μου. Είχα ενα άμεσο και δυνατό αποτέλεσμα που έφερε κοντά μου πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι μου ζητούσαν τα προϊόντα. Μέσα από το όραμα της εταιρίας να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και πιο χαρούμενο, βρήκα τον δικό μου σκοπό ζωής. Νιώθω ευγνώμων, γιατί η Herbalife Nutrition με βοήθησε, όχι μόνο να έχω την εμφάνιση που ήθελα, αλλά να είμαι πιο υγιής, πιο χαρούμενη και να έχω εξασφαλισει μια άνετη ζωή!!!!